DE CE SA ANGAJEZI UN DETECTIV PARTICULAR ?

Te întrebi de ce ai putea angaja un detectiv particular? In ce scop și cu ce beneficii ? In continuare voi încerca sa va răspund la aceste întrebări.

Suntem cu toții familiarizați cu imaginea detectivului din filme. Dar ce fac mai exact detectivi particulari ?

Pe scurt – detectivii particulari in Romania, prin lege, sunt îndreptățiți sa desfășoare activități  in special in spete ce se situează din punct de vedere juridic in zona dreptului civil. Natura serviciilor lor însă acoperă, după cum o sa vedeți in continuare, un număr mare de activități, fără sa avem pretenția ca enumerarea noastră este una exhaustivă.  Ce este important sa rețineți este ca există o diferență între detectivi privați și detectivi privați  profesioniști. Unii detectivi profesioniști pot fi angajați unei agenți private, dar nu toți detectivi privați sunt si profesioniști.

Un detectiv puternic și profesionist se va asigura că toate întrebările dvs. vor primi răspuns, oricât de sensibile ar fi ele. El sau ea va asigura dovezile de care aveți nevoie pentru a face următorii pași corespunzători situației dvs. Aceasta include procedurile adecvate pentru strângerea probelor, documentația justificativă și mărturia profesională în instanță, dacă este necesar.

La nivel de  organizație, noi consideram ca exista motive imperioase pentru a colabora sau angaja un detectiv profesionist. Citiți mai departe pentru a descoperi 12 dintre motivele pentru care dvs. sau  și organizația dvs. ar putea beneficia de serviciile agenții de detectivi particulari.

Verificarea partenerului de afaceri

Înainte ca dumneavoastră sau compania dumneavoastră să încheiați un acord cu o organizație, trebuie să vă faceți verificările necesare privind viitorul parteneriat. Reputația lor este reala ?  Sunt atât de profitabili pe cât par?

Un investigator poate verifica pentru a descoperi eventualele probleme ce ar putea constitui semnale de alarma pentru dvs. . Încheiați tranzacțiile majore fără sa bazați numai pe încredere, care provine din verificări sumare si evidente puse la dispoziție de potențiali dvs. parteneri, ci mai ales cercetări aprofundate pe care detectivi profesioniști vi le pot pune la dispoziție.

Verificări ale potențialilor angajați

Este important să angajezi oamenii potriviți. Nu puteți avea încredere pur și simplu că toți cei care solicită să lucreze pentru compania dvs. sunt sinceri.

CV-urile pot conține informații false, care vă pot pune în pericol afacerea, vă amenință productivitatea și vă afectează reputația. Fie că efectuați angajări internaționale sau căutați candidați locali, serviciile unui investigator profesionist vă vor ajuta ca procesul de selecție să fie mai eficient.

Investigații privind chestiuni personale

Dincolo de afaceri, există motive personale importante pentru care ar trebui să luați în considerare păstrarea serviciilor unui investigator profesionist. Dacă aveți întrebări despre relația dvs. actuală, un detectiv vă poate oferi claritate.

Cât de bine îți cunoști partenerul? Ești încrezător că el sau ea este cine spun ei că sunt? O verificare a antecedentelor relației va verifica istoricul educației și angajamentului de care da dovada partenerul dvs., data nașterii, cazierul judiciar etc. Înainte de a va lua angajamente pe termen lung, obțineți informațiile de care aveți nevoie pentru a lua cea mai bună decizie.

Evitarea capcanelor

Întâlnirile online continuă să crească în popularitate și nu există niciun semn că încetinesc în curând. Dar cu comoditatea de a putea găsi un partener pe internet vine consecința nefericită a înșelăciunii,, practica rușinoasă a asumării unei identități false pentru a convinge un potențial partener.

Peste jumătate dintre oferta de parteneri online prezinta informații false în profilul lor. Este destul de rău că aceștia se joacă cu emoțiile altora; de obicei, caută, de asemenea, să-și înșele victima. Protejați-vă și luați în considerare angajarea unui detectiv dacă întâlnirea dvs. online pare prea bună pentru a fi adevărată.

Investigarea infidelității

Nimeni nu vrea să creadă că partenerul lor este infidel. Cu toate acestea, infidelitatea face ca relațiile să eșueze frecvent.

Un investigator vă poate ajuta să vă confirmați sau să  respingeți suspiciunile, asupra partenerului și căutând dovezi. Imaginile sau videoclipurile oferă o dovadă incontestabilă a infidelității.

Găsirea adevărului despre un partener este unul dintre cele mai frecvente motive pentru care oamenii angajează detectivi. Dacă aveți îndoieli, este important să primiți răspuns la întrebări, chiar dacă adevărul este greu de auzit.

Fraudă, înșelăciune si furt

Detectivi  privați pot aduna discret dovezi pentru a construi un caz împotriva escrocilor si hoților. Datele pe care le colectează pot va pot ajuta sa va păstrați bani, care in unele cazuri nu sunt putini.

Sustragerea bunurilor organizației, frauda sub diferite forme la nivelul salariaților implicați in relația cu clienți sau colaboratorii, sunt câteva din situațiile care va pot produce pagube importante.

Detectivi prin mijloace specifice se pot infiltra sau pot urmări activitatea salariaților suspecți, sau susceptibili a fi implicați intr-una din formele de frauda sau furt.

Are organizația dvs. nevoie de un investigator profesionist?

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a pune împreună piesele puzzle-ului, contractarea unui investigator este o investiție inteligentă. Majoritatea detectivilor profesioniști se mândresc cu atenția acordată detaliilor, angajamentul față de lege și protecția vieții private.

Leave A Comment