1. Sisteme eficiente de securitate, pot preveni producerea majorității evenimentelor de securitate
Coeficienți de criminalitate specifici la nivelul uni județ sunt indicatori care ii puteți găsi pe siteul politiei romane(https://bv.politiaromana.ro/ro/utile/statistici-evaluari/statistici/coeficienti-criminalitate-2018­). Coeficienți de securitate a județului Brașov ating cote importante, in special in mediul urban.

Criminalitatea este așadar o realitate si va fi genera întotdeauna amenințări, pentru orice afacere.  Amenințările profita de  vulnerabilitățile sistemului securitate si se transforma atacuri ce va pot diminua profiturile, afecta productivitatea și  amenința viitorul businessului.

Din păcate, criminalitatea poate lua multe forme, de la jafuri și vandalism la furtul angajaților. Problema este că niciun proprietar nu poate spera să aibă control total asupra ce se întâmplă in compania sa. Un sistem de securitate pentru birou, poate fi instrumentul ideal pentru reducerea riscului de a deveni victima, folosind sisteme de supraveghere video, sisteme antiefracție, sisteme de control acces de ultimă generație, care îndeplinesc  în primul rând, rolul de a preveni producerea unor evenimente ce va pot afecta serios patrimoniul, salariații sau chiar pe Dvs.

2. Un sistem de securitate vă poate ajuta să îmbunătățiți eficiența salariaților.
Sistemul de securitate adecvat pentru birouri, poate ajuta chiar la eficientizarea afacerii prin îmbunătățirea abilității dvs. de a monitoriza tot ceea ce are loc în spațiile dvs. alocate afaceri. Acest lucru vă poate ajuta să identificați obiceiuri neconforme  ale angajaților, interacțiunea cu clienții și alte probleme critice care va pot afecta direct productivitatea și profitabilitatea firmei dvs.

3. Sistemul propriu de securitate = asigurare mai ieftina.
Instalarea unui sistem de securitate de calitate, vă poate ajuta sa reduceți costurile de asigurare. La fel cum companiile de asigurări auto oferă reduceri pentru caracteristicile de securitate ale vehiculelor, unii asigurători vor reduce tarifele pentru companiile care iau securitatea în serios. Având în vedere nevoia de a controla costurile, acesta este un beneficiu pe care fiecare companie îl poate aprecia. Pentru a vedea dacă asigurătorul oferă reduceri pentru sistemele de securitate instalate, contactați-vă pur și simplu firma sau brokerul de asigurări și întrebați.

4. Sistemele de securitate pot oferi capacități de monitorizare de la distanță
Un sistem de securitate de calitate va include capacități de supraveghere si/sau monitorizare la distanta. Supravegherea de astăzi include adesea monitorizarea la distanță, care poate oferi mai multe avantaje cheie.

În primul rând, aceste sisteme conectate la distanță pot oferi o modalitate de a contacta rapid personalul de intervenție,  element relevant atunci când apare o intruziune sau alte incidente de securitate. Multe dintre cele mai bune sisteme transmit alerte imediate furnizorului de servicii de securitate, precum și notificări proprietarului afacerii, asigurând un răspuns cât mai rapid posibil. În plus, există chiar și sisteme de monitorizare de la distanță care vă permit să vizualizați activitatea camerelor de supraveghere pe fluxurile la care puteți accesa, armarea/dezarmarea sistemului antiefracție, chiar și atunci când nu sunteți în incintă.

5.Sistemele de securitate pot ajuta la protejarea împotriva cererilor de despăgubire false

Într-o societate in care înșelătoria si-a făcut tot mai mult loc, in ultimii ani, orice afacere poate deveni rapid victima unei cereri de despăgubire false. Escrocii acționează fără sa va avertizeze, folosind dovezi si mijloace de proba false pentru a-si justifica acționarea  în judecată compania dumneavoastră. Un sistem de securitate performant, cu caracteristici de stocare a informațiilor pe termen lung, poate furniza adesea cele mai bune dovezi împotriva acestor tipuri scheme, ajutând la protejarea investiției dvs. Dacă o imagine valorează cu adevărat o mie de cuvinte, probabil ca într-o situație de gen veți putea aprecia cu adevărat valoarea probelor video!

Sistemul de securitate vă protejează afacerea dar mai ales va oferă liniște.
Desigur, toate aceste avantaje importante pot fi rezumate cel mai bine în doua cuvinte: liniște sufletească. In afacerea dvs. ați investit bani, timp si uneori chiar mai mult. Este firesc să vă faceți griji observând cate  amenințări plutesc in aer în fiecare zi. Vestea bună este că nu trebuie să va mai îngrijorați, cel puțin din perspectiva securității fizice daca urmați cel puțin următorii pași.

– analizați conștient amenințările, sau solicitați un specialist pentru asta- evaluator de risc la securitate fizica;

– urmați recomandările acestuia si implementați sistemul de securitate la nivelul de complexitate optim pentru a diminua riscul de securitate in zona de acceptabilitate.

Leave A Comment