Sisteme tehnice de alarmare

„Ne vom ajusta serviciile după nevoile tale si ne vom pregăti suplimentar ca sa-ti satisfacem nevoile”

Sistemele tehnice de alarmare pot fi proiectate sa asigure protecția unei sau mai multor locații. Ultra Security își alege cu atenție furnizorii de echipamente in raport de nevoile de securitate si le instalam cu personal calificat.

In proiectarea, instalarea si programarea sistemelor tehnice de alarmare urmărim ca sistemul sa fie ușor de accesat si operat, informațiile si notificările transmise sa va fie utile si pe cat posibil sa fie redusa rata alarmelor false.

Ultra Security va oferă echipamente si servicii complete de proiectare, instalare si service a sistemelor tehnice de alarmare.

Etapele ce necesita a fi parcurse pentru implementarea unui sistem de tehnic de securitate sunt următoarele:

1.

Specialiștii Compartimentului Tehnic evaluează gradul de risc al obiectivului, stabilind sistemul ce urmează a fi instalat. In situația când exista deja instalat un sistem de securitate , la cererea beneficiarului acesta poate fi îmbunătățit sau pot fi adăugate si integrate alte subsisteme.

2.

Întocmirea Devizului-Oferta si aprobarea acestuia de către beneficiar.

3.

Întocmirea proiectul tehnic de instalare al STA , care se avizează de către organele abilitate (acolo unde este cazul conform legii) si instalarea STA.

4.

Plata serviciilor de proiectare si instalarea sistemelor electronice de securitate se va face in baza devizului aprobat de către beneficiar, Procesului Verbal de recepție si punere in funcțiune a sistemului, semnat de ambele parți (Prestator si Beneficiar).

5.

Alegerea pachetului PROTECT adecvat cerințelor de securitate ale obiectivului.

6.

După încheierea lucrărilor de instalare se asigura garanție 12 luni, după aceasta perioada sistemul poate intra in circuitul de service in baza unei înțelegeri intre părți, orice defecțiune poate fi remediata in termen de 24 – 48 ore de la anunțarea sa de către Beneficiar.

Societatea asigura consultanta si consiliere GRATUITA pentru realizarea configurației sistemului.

Activitatea firmei cuprinde configurarea, proiectarea, montarea, punerea in funcțiune si asigurarea service-ului pentru următoarele tipuri sisteme:

– sisteme de detecție și semnalizare efracție;
– sisteme de televiziune cu circuit închis;
– sisteme de detecție și semnalizare incendiu;
– sisteme de control al accesului și pontaj pentru sediide firme;
– sisteme de control acces hotelier;
– sisteme de telefonie;
– rețele structurate voce /date;
– sisteme de interfonie si videointerfonie;

Sistemele de detecție la efracție sunt sisteme de securitate ce pot fi instalate atât indoor cat si outdoor. Sistemele de alarma indoor sunt cele mai întâlnite, configurația clasica cuprinde centrala de alarma, senzori in general cu detecție in IR, contacti magnetici si echipamente periferice cum ar fi tastatura si/sau telecomenzi. Funcțiile senzorilor pot fi diferite ca tehnologie, ei pot detecta atât mișcarea cat si vibrațiile, zgomotul de geam spart, fumul, inundațiile. Integrarea lor in cu sisteme tehnice de tipul TVCI sau control al accesului este posibila si recomandata, atunci când exista compatibilitate intre acestea.

Sisteme de securitate la efracție outdoor, sunt in general asemănătoare cu cele indoor ca si componenta doar ca in zona de detecție (senzorii)  pot folosii senzorii cu tehnologie diferita, cum ar fi cei cu ultrasunete, sau de alt tip, cablu senzitiv, bariere cu infraroșu, etc. In concepția acestui tip de sistem este de asemenea recomandat sa se adopte o soluție de integrare cu celelalte sub sisteme tehnice de alarmare instalate sau care urmează sa fie instalate.

Specialiști noștri sunt in măsura sa va configureze orice sistem tehnic de detecție la efracție, pentru orice tip de obiectiv(industrial sau civil) am instalat peste 1500 de astfel de sisteme, rata clienților satisfăcuți fiind foarte mare.

In raport de opțiunea dumneavoastră, va recomandam sa apelați la unul din pachetele PROTECT oferite de ultra Security. Prin aceasta opțiune obiectivul dumneavoastră este monitorizat permanent, element ce eficientizează in proporție de 100% scopul pentru care sistemul a fost instalat, orice alarma fiind recepționata si transmisa echipajelor mobile de intervenție.

Se spune ca „uneori o imagine valorează mai mult ca 1000 de cuvinte”, nimic mai adevărat, mai ales când întrebarea este, cum sa-mi protejez mai bine personalul, clienții si bunurile ?

In raport de arhitectura obiectivului, opțiunile dumneavoastră si bugetul alocat, specialiști noștri va pot configura sistemul TVCI. Pentru a va veni in ajutor, enumeram in continuare câteva din sistemele TVCI:

Camera de tip Dome:

Denumirea camerelor de acest tip provine de la forma sferica a carcasei in care este instalata camera. Aparenta discreta a acestui tip de camere si dificultatea de a sesiza direcția spre care camera este orientata creează un simtiment de incertitudine in mintea răufăcătorilor:

Avantaje:
• Design discret, ușor de amplasat;
• Pot fi amplasate atât in interior cat si in exterior;
• Rezistente la vandalizare, permit accesul cu greutate la camera;
• Permite rotația 360° pe orizontala si 180° pe verticala.
Recomandări :
Acest tip de camere sunt ideale pentru: magazine, restaurante, cazinouri si hotel, in special datorita posibilități de a acoperi o arie foarte larga.

Camere de tip Bullet

Sunt camere cu un design foarte vizibil, de forma cilindrica(de unde si denumirea), capabile sa supravegheze distante lungi. Se folosesc in special in aplicații outdoor, carcasa de construcție speciala fiind rezistenta la apa, praf si mizerie.
Avantaje:
• Sunt foarte vizibile, ajuta la descurajarea răufăcătorilor;
• Rezista in medii neprielnice;
• Supraveghează pe distante mari;
• Carcasa filtrează intemperiile si lumina soarelui.

PTZ pan Tilt& Zoom Camera

Utilizând acest tip de camere, personalul de securitate poate avea control complet asupra a sistemului TVCI. Cu o singura atingere de buton , lentilele camerei pot fi dirijate in stânga sau dreapta, sus sau jos, zoom in sau zoom out.
Am implementat, cu succes camere de acest tip, pe perimetre industriale mari. Integrarea acestora cu sisteme de detecție la efracție perimetrale, permit atât operatorului cat si in modul de funcționare programat sa urmărească zone sensibile din obiectiv sau, in cazul unei alarme declanșate de sistemul de efracție perimetral, sa redea si sa înregistreze in modul zoom in zona alarmata. pot fi realizate economii importante in bugetul companiilor alocat securizării perimetrului.
Avantaje:
• Zoom-ul optic al acestor camere permite apropierea de subiect;
• Permite rotația la 360° pe orizontala si 180° pe verticala:
• Rezoluția imaginii in mod obișnuit este foarte calitativa fapt ce permite identificarea subiecților umani, sau a detaliilor de interes;
• Echipa de securitate
• Varianta integrata pate asigura, reducerea dispozitivelor de paza umana, ce deservesc unități industriale mari si implicit realizarea de economii importante in bugetul alocat securității de companii;
Specialiștii noștri va stau la dispoziție pentru a va oferta un astfel de sistem.

Sistemele de control al accesului sunt sisteme care asigura port asigura accesul controlat si eficient in obiective, prevenind accesul neautorizat. Aceasta definiție nu este una exhaustiva, sistemul de controla al accesului pot asigura si accesul controlat pe nivele a salariaților, in raport de sarcina de munca a acestora după un program determinat. In aceeași idee un sistem de control al accesului poate permite, in situații de risc , ridicarea dreptului de acces pentru un anumiți salariați de a intra într-o anumita zona.

Avantaje:
• Protecția bunurilor, valorilor si persoanelor, fără cheltuieli de personal suplimentare (security, recepționiști);
• Ușor de integrat cu sistemele de detecție la efracție si sistemele TVCI.

Daca sunteți interesați de serviciile de paza si protecție pe care societatea noastră vi le poate furniza, vă rugăm să ne contactați prin completarea formularului pus la dispoziție mai jos, sau sa optați pentru unul din pachetele PROTECT pe care societatea noastră vi le poate oferi.