Armurier autorizat

„Cea mai bună parte a societății este ca noi. Ceilalți nu au arme.”

Complementaritatea dintre domeniul securității private si domeniul armelor ni s-a parut evidenta, drept pentru care atât Ultra Security cat si alte doua firme din grup au devenit armurieri autorizați(Ultra Armory, Grand Power Magnum). Detinem in grupul nostru de firme un magazin de arme si munitii- Ultra Armory si singurul poligon de tragere indoor privat  din jud. Brasov si judetele limitrofe – Grand Power Magnum.

ULTRA SECURITY împreuna cu celelalte doua societăți autorizate de Inspectoratul Județean de Politie  BRASOV sunt autorizate sa desfășoare operațiuni de comercializare, import-export, închiriere, depozitare, tragere si reparații a armelor si munițiilor letale si neletale.  Operatiuni ce pot avea ca beneficiarii persoane fizice si juridice din Romania.

ULTRA SECURITY împreuna cu celelalte doua societăți autorizate de Inspectoratul Județean de Politie BRASOV sunt autorizate sa desfășoare operațiuni de comercializare, import-export, închiriere, depozitare, tragere si reparații a armelor si munițiilor letale si neletale. Operatiuni ce pot avea ca beneficiarii persoane fizice si juridice din România.

1. Închiriere arme de paza si apărare

Prin aceste servicii societatea noastră se adresează instituțiilor de stat,  firmelor de securitate privata si persoanelor fizice care in condițiile legii doresc sa închirieze arme utilitare, de vânătoare sau autoapărare.

Închirierea se face pe baza de contract, pentru perioada de timp in care chiriașul este autorizat de organele de politie  sa folosească in exercitarea atribuțiilor de serviciu, si obligațiilor sale contractuale, arme letale.

2. Vânzare arme letale si neletale

Persoanele fizice si persoanele juridice prin reprezentant, interesate de achiziția unei arme letale sau neletale, se pot adresa specialiștilor societății noastre in vederea consilierii pentru achiziția unei arme atât in scop de paza cat si in scop de divertisment(vânătoare, airsoft, etc.)

Persoanele interesate de astfel de achiziții trebuie sa aibă in vedere prevederile legale privind portul si depozitarea armelor precum si obținerea  autorizaților legale de procurare si deținere.

Oferta de arme letale si neletale, pe care societatea noastră v-o poate pune la dispoziție, este diversificata, pentru detalii si recomandării va rugam sa luați legătura cu unul dintre consultanții noștri la sediul societății sau sa ne adresați  întrebările dumneavoastră.

3. Depozitare arme

Societatea noastră pune la dispoziția celor interesați spatii de depozitare, autorizate pentru orice categorie de armament: autoapărare, paza si apărare, vânătoare, etc.

Prețul se va stabili in raport de numărul de arme ce urmează a fi depozitate.

4. Trageri de agrement si antrenament

In poligonul de tragere Ultra Armory, puteți sa alegeți din peste 20 de modele din categoria armelor cu țeava scurta(Glock, HS, Colt, CZ, TT, Makarov, s.a.). Pot fi organizate tea-building- uri,  concursuri de tir sau chiar antrenamente pentru cei pasionați.

Pentru programări accesați www.arme-poligon.ro sau https://www.facebook.com/PoligonDeTirBrasov

5. Reparații

Societatea noastră oferă si servicii de reparații a armelor letale si neletale prin specialiști cu o vasta experiența.

Daca sunteți interesați de serviciile de paza si protecție pe care societatea noastră vi le poate furniza, vă rugăm să ne contactați prin completarea formularului pus la dispoziție mai jos, sau sa optați pentru unul din pachetele PROTECT pe care societatea noastră vi le poate oferi.